Ωράριο καταστήματος ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 ΜΕ 15:00
Cart 0

Πολιτική επιστροφών

Αγαπητέ πελάτη,

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, μπορείτε το παραδώσετε ή να το αποστείλετε, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του.
Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα ΕΔΩ και στείλτε το μας με email στη διεύθυνση info@e-mob.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.
Η έγγραφη δήλωση υπαναχώρησης αποστέλλεται στα παρακάτω στοιχεία :
E-mob.gr
Αιγοσθένων 78 Γαλάτσι Αττικής, Τ.Κ. 11146 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@e-mob.gr
Εαν χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με την εταιρία Ε-mob στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών στο 213 0306363.
Τα προϊόντα επιστρέφονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη παράδοσή τους με έξοδα του πελάτη στη διεύθυνση:
Αιγοσθένων 78 Γαλάτσι ΤΚ 11146.
Επίσης τα προϊόντα μπορείτε να τα επιστρέψετε στο φυσικό μας κατάστημα στην παραπάνω διεύθυνση.

Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας ή με email.
Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και χρειάζεται να επιστραφεί με όλη την αρχική του συσκευασία και να έχει όλες τις ετικέτες και αυτοκόλλητα του κατασκευαστή
Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα τα ελέγξουμε και, αν βρίσκονται
στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία ,
θα σας επιστρέψουμε το συνολικό τίμημα της πώλησης , έχοντας αφαιρέσει τυχόν έξοδα αποστολής και επιστροφής των προϊόντων,και πάντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή τους,
Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο.
Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της χρωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας που μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 14 ημερών.

Παρακαλούμε κρατήστε την απόδειξη με τον αριθμό αποστολής των εμπορευμάτων.

Με εκτίμηση
E-mob

Designed by 83 PiXEL